Siirry suoraan sisältöön

Syöpäjärjestöt tarjoaa lyhytterapiaa etänä

Syöpäjärjestöt tarjoaa uutena etäpalveluna matalan kynnyksen lyhytterapiaa syöpää sairastaville sekä heidän läheisilleen.

Palvelu on tarkoitettu ensisijaisesti asiakkaille, jotka kokevat tarvitsevansa tukea syövän aiheuttamaan erittäin kuormittavaan elämäntilanteeseen, omaan jaksamiseen arjessa syövän kanssa sekä hyvinvoinnin edistämiseen sairauden kaikissa vaiheissa.

Nimensä mukaisesti lyhytterapiassa on kyse lyhyestä terapeuttisesta työskentelystä, joka sisältää yleensä 1-5 tapaamista. Terapiaan voivat osallistua kaikenikäiset. Terapiaa toteutetaan yksilö–, pari– tai perheterapiana. Terapiaa tarjotaan toistaiseksi vain suomeksi.

Palvelussa terapeutit keskustelevat asiakkaiden kanssa joko Microsoft Teamsin välityksellä tai puhelimitse. Etäyhteyden päässä oleva terapeutti palvelee yhtä hyvin Helsingissä kuin Inarissakin asuvaa, kun terapeutin ja asiakkaan ei tarvitse olla fyysisesti samassa paikassa.

Jos kiinnostuit lyhytterapiasta, ota yhteyttä yhdistyksemme neuvontahoitajiin p. 014 3330 220 tai sähköpostiemme kautta. Kerromme Sinulle palvelusta tarkemmin, arvioimme yhdessä kanssasi lyhytterapian tarpeen ja ohjaamme Sinut lyhytterapian piiriin.

Lue lisää Syöpäjärjestöjen verkkosivulta