Luomien tarkastus

Voit tarkastuttaa luomia ja muita huolestuttavia ihomuutoksia Keski-Suomen Syöpäyhdistyksen neuvontahoitajalla.

Tarkastukseen tullaan aina ajanvarauksella. Aika varataan yhdistyksen toimistolta puhelimitse numerosta 014 3330220. Aikoja on rajoitetusti.

Tarkastus on jäsenille maksuton, muilta perimme 23 euron maksun.

Luomien tarkastuksessa hoitajamme tarkistaa koko kehon luomet tai asiakasta askarruttavan ihomuutoksen. Tarvittaessa asiakas ohjataan lääkärin vastaanotolle ihomuutoksen tai luomen poistoon. Täydellinen varmuus ihomuutoksen tai luomen luonteesta saadaan vasta, kun se on poistettu ja tutkittu mikroskooppisesti.

Luomihuolipäivät

Paikallisosastomme järjestävät luomien tarkastuksia eli niin sanottuja luomihuolipäiviä Keski-Suomen eri kunnissa. Luomihuolipäivissä luomia tarkastavat yhdistyksemme neuvontahoitajat.

Luomihuolipäivät

Ajanvaraus p. 014 3330 220