Luomien tarkastus

Keski-Suomen Syöpäyhdistyksen neuvontahoitajalla yhdistyksen jäsenet voivat tarkastuttaa luomia ja muita huolestuttavia ihomuutoksia luomihuolipäivinä

Yhdistyksen jäsenet voivat tarkastuttaa huolestuttavia ihomuutoksia yhdistyksen neuvontahoitajalla tiettyinä siihen varattuina ajankohtina. Tarkastus on jäsenille maksuton. Ajanvaraus p. 014 3330 220.

Luomien tarkastuksessa hoitajamme tarkistaa koko kehon luomet tai asiakasta askarruttavan ihomuutoksen. Tarvittaessa asiakas ohjataan lääkärin vastaanotolle ihomuutoksen tai luomen poistoon. Täydellinen varmuus ihomuutoksen tai luomen luonteesta saadaan vasta, kun se on poistettu ja tutkittu mikroskooppisesti.

Luomihuolipäivät

Keski-Suomen Syöpäyhdistys järjestää luomien tarkastuksia eli niin sanottuja luomihuolipäiviä Keski-Suomen eri kunnissa. Luomihuolipäivissä luomia tarkastavat yhdistyksemme neuvontahoitajat.

Kevään luomihuolipäivät on peruttu pandemian vuoksi.

Luomihuolitoiminnan asiakasrekisterin tietosuojaseloste