Siirry suoraan sisältöön

Jäsenedut

Keski-Suomen Syöpäyhdistys tukee sairastuneita ja heidän läheisiään sairauden eri vaiheissa. Toimimme eri puolilla Keski-Suomea.

Henkilöjäsenmaksu on 25 €/kalenterivuosi. Liittymällä jäseneksi tuet Keski-Suomen Syöpäyhdistyksen alueella tehtävää, tärkeää syöpätyötä.

Jäsenenä saat seuraavia etuja:

 • Syöpä-Cancer-lehti. Ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehti tarjoaa luotettavaa ja kiinnostavaa tietoa syövästä ja koskettavia tarinoita sairastuneista.
 • Hoitopäiväkorvaus, 5 euroa/vuorokausi. Lue lisää hoitopäiväkorvauksesta
 • Lapsisyöpäpotilaiden alkuavustus 350 euroa
 • Korvauksia lapsena syöpään sairastuneen sairaalamaksujen ja matkakustannuksen omavastuuosuuksiin. Lue lisää lapsisyöpäpotilaiden avustuksista
 • Majoitusavustus
 • Scandic Aulanko, Scandic Eden Nokia ja Scandic Laajavuori
  – 20% alennus kylpylöiden kertalipuista (aikuiset, lapset ja alennusryhmäläiset) kaikkina viikonpäivinä (pois lukien sesonkiajankohdat 25.12-6.1, vkot 8-9, pääsiäinen, heinäkuu ja vkot 42-43*)
  – etu on henkilökohtainen ja saatavilla kylpylän vastaanotossa henkilö- tai jäsenkorttia näyttämällä
  – etua voi hyödyntää itselleen ja yhdelle (1) samaan perheeseen kuuluvalle seuralaiselle
  – etua ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin
 • Lisäedut Scandic Laajavuori
  Kuntosali sisältyy kylpylälipun hintaan
  Keilaus -20 % normaalihinnoista
  Hieroja- kuntohoitaja Jari Pilkkakangas -10 % normaalihinnoista
  Huonepakopeli-10% pelin loppusummasta
 • Alennuksia (15 %) Peurungan kylpylä- ja liikuntapalveluista
 • Liikunta ja hyvinvointikeskus Buugin palveluiden jäsenalennukset: (Sykeraitti 7-9, 40630 Jyväskylä).
  – 12kk Ryhmäliikuntakortti hintaan 49€/kk ja 12kk Kuntosalikortti hintaan 29€/kk
  – Kertamaksu Kuntosali/ryhmäliikunta 10€/krt/hlö
  – Muista normaalihintaisista ryhmäliikunta- ja kuntosalikorteistamme -10%:n alennus
  – Sulkapallo ma-pe klo 7-16 12€/h (norm. 14€/h) ja ma-pe klo 16-22 sekä viikonloput 18€/h (norm. 20€/h)
  – Padel ma-pe klo 7-16 hintaan 26€/h/kenttä (norm. 30€/h) ja ma-pe klo 16-22 sekä viikonloppuisin hintaan 32€/h/kenttä (norm. 36€/h) ja la klo 8 – su klo 16 hintaan 20€/h/kenttä. Mailavuokrat 4€/maila
  – Muista normaalihintaisista palloiluvuoroista -10%:n alennus
  – Arki-lounas (ma-pe klo 10.30-14) sopimushintaan 10,30€/hlö (norm. 11.30€)
 • Kalajoella sijaitsevan lomaosakkeen käyttöoikeus viikolla 22. Huoneisto on 47 m2, yöpymään mahtuu 6 henkeä. Omavastuu 50 e/ viikko.
  Jos toivot lomaosaketta käyttöösi vuonna 2024 viikolla 22, lähetä 31.3.2024 mennessä viesti os. syopayhdistys@kessy.fi.  Viestissä kerro nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja mahdollinen sähköpostiosoitteesi. Mikäli kiinnostuneita on useampia, arpa ratkaisee. Lomaosakkeen varaajista vähintään yhden tulee olla Keski-Suomen Syöpäyhdistyksen jäsen.

Valtakunnalliset jäsenetumme:

 •  GreenStar hotellit Joensuu, Jyväskylä, Lahti, Vaasa ja Oulu. www.greenstar.fi käyttämällä varauskoodia GSLIITTO tai suoraan hotellien vastaanotoista. Alennus on 13 % edullisimmasta päivän huonehinnasta. Hotellilla on oikeus tarkastaa jäsenyys. Aamiainen 10 € / henkilö / vrk ennakkoon varatessa, 11 € paikan päällä ostaessa.
 • EasyFitAloitusmaksu 0€ (norm. 29,90€). ONLINE-asiakkuus -50 % eli 7,45 eur/kk (ovh. 14,90 eur/kk). BASIC-asiakkuus 34,90 €/kk tai PLUS-asiakkuus 44,90 €/kkAsiakkuus voidaan tehdä suoraan EasyFitin verkkokaupassa (easyfitshop.fi) alennuskoodilla SYRY23Y . Tämä koodi tulee syöttää verkkokauppaan asiakkuutta tehdessä. Edut on käytettävissä yhden kerran/ henkilö sopimuskauden aikana. Etuja ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä niitä myönnetä takautuvasti. 
 • LadyLine: Tutustumismahdollisuus 7 pv ajan veloituksetta. Aloitusmaksu 0 € (norm. 29/49 €) Kuukausimaksut normaalihintaisia (39-79 eur) halutun asiakkuuden mukaisesti. Asiakkuus voidaan tehdä suoraan LadyLinen verkkokaupassa (ladyline.fi) alennuskoodilla SYRY22Y. Tämä koodi tulee syöttää verkkokauppaan asiakkuutta tehdessä. Varaudu esittämään voimassaoleva jäsenkorttisi kulkuavainta noutaessa. Edut on käytettävissä yhden kerran/ henkilö sopimuskauden aikana. Etuja ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä niitä myönnetä takautuvasti.
 • BookBeat: Uusille liittyville asiakkaille 45 päivän ilmainen kokeilu. Jäsenetu on voimassa kaikille uusille BookBeat-käyttäjille ja kokeilujakson aikana saa kuunnella ja lukea yhteensä 30 tuntia. Edun jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti valitun paketin mukaisesti (alkaen 9,99 €/kk). BookBeatilla ei ole sitovaa määräaikaa, eli voit katkaista tilauksen milloin tahansa. Linkki etuuden lunastamiseen: https://www.bookbeat.fi/syopajarjestot
 • Viking Line: Vapaa-ajan risteilyistä kaudesta ja reitistä riippuen jopa 30-50 % päivän hinnasta, tuotetunnus FPKRY. Lisäksi alennuksia reittimatkoista tuotetunnuksella FPREIT. Kaikki edut  ja niiden voimassaoloajat löytyvät osoitteesta www.vikingline.fi/edut/syopajarjestot 
 • Hotelli Pikku Syöte: Alennus 8% normaalihintaisista majoitushinnoista. Jäsenkortti näytettävä sisäänkirjautumisen yhteydessä.
 • Synlabin laboratoriotutkimuksista -10 %. Koodi on ETU-SSY-10% ja sillä saa 10% alennuksen kaikista laboratoriotutkimuksista, myös paketeista. Koodi on voimassa 31.12.23 asti kaikissa SYNLABin toimipisteissä valtakunnallisesti. Aikoja voi varata osoitteessa www.synlab.fi ja koodin voi mainita varatessaan aikaa tai paikan päällä asioidessa.
 • Dermosil.fi sivulta tilattaessa koodilla AURINKOSUOJA saat syöpäjärjestön jäsenenä 15 % alennusta Dermosilin aurinkosuojatuotteista. Etu on voimassa verkkokaupassa 1.5. alkaen 31.8.2023 asti, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Tuotteet löytyvät osoitteesta https://www.dermosil.fi/ihonhoito-tuotteet/aurinkosuoja

Varauduthan todistamaan jäsenyytesi pyydettäessä nimen ja jäsennumeron avulla. Jäsennumero löytyy jäsenlehdestä, jäsenmaksukaavakkeesta tai yhdistyksen toimistolta.
Kaikkiin jäsenetuihin liittyvät tiedustelut p. 014 3330 220 (ma-to klo 9-15) tai syopayhdistys@kessy.fi