Siirry suoraan sisältöön

Jäsenedut

Keski-Suomen Syöpäyhdistys tukee sairastuneita ja heidän läheisiään sairauden eri vaiheissa. Toimimme eri puolilla Keski-Suomea.

Tarjoamme:

 • Tietoa: Neuvontahoitajamme auttaa ja neuvoo sairastuneita ja heidän läheisiään sekä opastaa terveellisempään elämään.
 • Tukea: Tukihenkilömme ja potilaille suunnatut kurssit sekä tapaamiset auttavat selviämään sairauden kanssa. Vertaistuen tarjoaminen ja vapaaehtoistyö ovat tärkeä osa yhdistyksen toimintaa.
 • Toimintaa: Järjestämme erilaisia kursseja ja ryhmiä syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen.
  Paikallisosastomme tarjoavat monipuolista liikunta- ja virkistystoimintaa, sekä mahdollisuuden tavata muita syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään.
 • Henkilöjäsenmaksu on 25 €/kalenterivuosi (v 2023). Liittymällä jäseneksi tuet Keski-Suomen Syöpäyhdistyksen alueella tehtävää, tärkeää syöpätyötä.

Jäsenenä saat mm:

 • Syöpä-Cancer-lehden, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehti tarjoaa luotettavaa ja kiinnostavaa tietoa syövästä ja koskettavia tarinoita sairastuneista.
 • Alennuksia Kylpylähotelli Rantasipi Laajavuoren kylpylöiden kertalipuista (20 % alennus) kaikkina viikonpäivinä (pois lukien sesonkiajankohdat). Etu on henkilökohtainen ja saatavilla kylpylän vastaanotossa henkilö- tai jäsenkorttia näyttämällä. Etua voi hyödyntää itselleen ja yhdelle (1) samaan perheeseen kuuluvalle seuralaiselle Etua ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin.  Lisäksi 20 % alennus keilauksesta ja 10 % alennus hieronta- sekä kampaamopalveluista.
 • Alennuksia (15 %) Peurungan kylpylä- ja liikuntapalveluista.
 • Kalajoella sijaitsevan lomaosakkeen käyttöoikeus viikolla 22. Huoneisto on 47 m2, yöpymään mahtuu 6 henkeä. Omavastuu 50 e/ viikko.
  Jos kiinnostuit lomaosakkeesta, lähetä 31.3.2023 mennessä viesti os. syopayhdistys@kessy.fi.
  Viestissä kerro nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja mahdollinen sähköpostiosoitteesi. Mikäli kiinnostuneita on useampia, arpa ratkaisee.
  Lomaosakkeen varaajista vähintään yhden tulee olla Keski-Suomen Syöpäyhdistyksen jäsen.
 • Hoitopäiväkorvauksen, 5 euroa/vuorokausi. Lue lisää hoitopäiväkorvauksesta
 • Lapsisyöpäpotilaiden avustuksen 600 euroa
 • Korvauksia lapsena syöpään sairastuneen poliklinikkamaksuihin, sairaalamaksujen ja matkakustannuksen omavastuuosuuksiin. Lue lisää lapsisyöpäpotilaiden avustuksista
 • Majoitusavustusta

Valtakunnalliset jäsenetumme:

 •  GreenStar hotellit Joensuu, Jyväskylä, Lahti, Vaasa ja Oulu. www.greenstar.fi käyttämällä varauskoodia GSLIITTO tai suoraan hotellien vastaanotoista. Alennus on 13 % edullisimmasta päivän huonehinnasta. Hotellilla on oikeus tarkastaa jäsenyys. Aamiainen 10 € / henkilö / vrk ennakkoon varatessa, 11 € paikan päällä ostaessa.
 • EasyFitAloitusmaksu 0€ (norm. 29,90€). ONLINE-asiakkuus -50 % eli 7,45 eur/kk (ovh. 14,90 eur/kk). BASIC-asiakkuus 34,90 €/kk tai PLUS-asiakkuus 44,90 €/kkAsiakkuus voidaan tehdä suoraan EasyFitin verkkokaupassa (easyfitshop.fi) alennuskoodilla SYRY23Y . Tämä koodi tulee syöttää verkkokauppaan asiakkuutta tehdessä.
 • LadyLine: Aloitusmaksu 0 € (norm. 29/49 €) Kuukausimaksut normaalihintaisia (39-79 eur) halutun asiakkuuden mukaisesti. Asiakkuus voidaan tehdä suoraan LadyLinen verkkokaupassa (ladyline.fi) alennuskoodilla SYRY22Y. Tämä koodi tulee syöttää verkkokauppaan asiakkuutta tehdessä. Varaudu esittämään voimassaoleva jäsenkorttisi kulkuavainta noutaessa.
 • BookBeat: Uusille liittyville asiakkaille 45 päivän ilmainen kokeilu. Jäsenetu on voimassa kaikille uusille BookBeat-käyttäjille ja kokeilujakson aikana saa kuunnella ja lukea yhteensä 30 tuntia. Edun jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti valitun paketin mukaisesti (alkaen 9,99 €/kk). BookBeatilla ei ole sitovaa määräaikaa, eli voit katkaista tilauksen milloin tahansa. Linkki etuuden lunastamiseen: https://www.bookbeat.fi/syopajarjestot
 • Viking Line: Vapaa-ajan risteilyistä kaudesta ja reitistä riippuen jopa 30-50 % päivän hinnasta, tuotetunnus FPKRY. Lisäksi alennuksia reittimatkoista tuotetunnuksella FPREIT. Kaikki edut  ja niiden voimassaoloajat löytyvät osoitteesta www.vikingline.fi/edut/syopajarjestot 
 • Hotelli Pikku Syöte: Alennus 8% normaalihintaisista majoitushinnoista. Jäsenkortti näytettävä sisäänkirjautumisen yhteydessä.
 • Synlabin laboratoriotutkimuksista -10 %. Koodi on ETU-SSY-10% ja sillä saa 10% alennuksen kaikista laboratoriotutkimuksista, myös paketeista. Koodi on voimassa 31.12.23 asti kaikissa SYNLABin toimipisteissä valtakunnallisesti. Aikoja voi varata osoitteessa www.synlab.fi ja koodin voi mainita varatessaan aikaa tai paikan päällä asioidessa.
 • Dermosil.fi sivulta tilattaessa koodilla AURINKOSUOJA saat syöpäjärjestön jäsenenä 15 % alennusta Dermosilin aurinkosuojatuotteista. Etu on voimassa verkkokaupassa 1.5. alkaen 31.8.2023 asti, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Tuotteet löytyvät osoitteesta https://www.dermosil.fi/ihonhoito-tuotteet/aurinkosuoja

Varauduthan todistamaan jäsenyytesi pyydettäessä nimen ja jäsennumeron avulla. Jäsennumero löytyy jäsenlehdestä, jäsenmaksukaavakkeesta tai yhdistyksen toimistolta.
Kaikkiin jäsenetuihin liittyvät tiedustelut p. 014 3330 220 (ma-to klo 9-15) tai syopayhdistys@kessy.fi