Siirry suoraan sisältöön

Jäsenedut

Keski-Suomen Syöpäyhdistys tukee sairastuneita ja heidän läheisiään sairauden eri vaiheissa. Toimimme eri puolilla Keski-Suomea.

Henkilöjäsenmaksu on 25 €/kalenterivuosi. Liittymällä jäseneksi tuet Keski-Suomen Syöpäyhdistyksen alueella tehtävää, tärkeää syöpätyötä.

Jäsenenä saat seuraavia etuja:

 • Syöpä-Cancer-lehti. Ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehti tarjoaa luotettavaa ja kiinnostavaa tietoa syövästä ja koskettavia tarinoita sairastuneista.
 • Hoitopäiväkorvaus, 5 euroa/vuorokausi. Lue lisää hoitopäiväkorvauksesta
 • Lapsisyöpäpotilaiden alkuavustus 350 euroa
 • Korvauksia lapsena syöpään sairastuneen sairaalamaksujen ja matkakustannuksen omavastuuosuuksiin. Lue lisää lapsisyöpäpotilaiden avustuksista
 • Majoitusavustus
 • Scandic Aulanko, Scandic Eden Nokia ja Scandic Laajavuori
  – 20% alennus kylpylöiden kertalipuista (aikuiset, lapset ja alennusryhmäläiset) kaikkina viikonpäivinä (pois lukien sesonkiajankohdat 25.12-6.1, vkot 8-9, pääsiäinen, heinäkuu ja vkot 42-43*)
  – etu on henkilökohtainen ja saatavilla kylpylän vastaanotossa henkilö- tai jäsenkorttia näyttämällä
  – etua voi hyödyntää itselleen ja yhdelle (1) samaan perheeseen kuuluvalle seuralaiselle
  – etua ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin
 • Lisäedut Scandic Laajavuori
  Kuntosali sisältyy kylpylälipun hintaan
  Keilaus -20 % normaalihinnoista
  Hieroja- kuntohoitaja Jari Pilkkakangas -10 % normaalihinnoista
  Huonepakopeli-10% pelin loppusummasta
 • Alennuksia (15 %) Peurungan kylpylä- ja liikuntapalveluista
 • Liikunta ja hyvinvointikeskus Buugin palveluiden jäsenalennukset: (Sykeraitti 7-9, 40630 Jyväskylä).
  – 12kk Ryhmäliikuntakortti hintaan 49€/kk ja 12kk Kuntosalikortti hintaan 29€/kk
  – Kertamaksu Kuntosali/ryhmäliikunta 10€/krt/hlö
  – Muista normaalihintaisista ryhmäliikunta- ja kuntosalikorteistamme -10%:n alennus
  – Sulkapallo ma-pe klo 7-16 12€/h (norm. 14€/h) ja ma-pe klo 16-22 sekä viikonloput 18€/h (norm. 20€/h)
  – Padel ma-pe klo 7-16 hintaan 26€/h/kenttä (norm. 30€/h) ja ma-pe klo 16-22 sekä viikonloppuisin hintaan 32€/h/kenttä (norm. 36€/h) ja la klo 8 – su klo 16 hintaan 20€/h/kenttä. Mailavuokrat 4€/maila
  – Muista normaalihintaisista palloiluvuoroista -10%:n alennus
  – Arki-lounas (ma-pe klo 10.30-14) sopimushintaan 10,30€/hlö (norm. 11.30€)
 • Kalajoella sijaitsevan lomaosakkeen käyttöoikeus viikolla 22. Huoneisto on 47 m2, yöpymään mahtuu 6 henkeä. Omavastuu 50 e/ viikko.
  Jos toivot lomaosaketta käyttöösi vuonna 2025 viikolla 22, lähetä 15.2.2025 mennessä viesti os. syopayhdistys@kessy.fi.  Viestissä kerro nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja mahdollinen sähköpostiosoitteesi. Mikäli kiinnostuneita on useampia, arpa ratkaisee. Lomaosakkeen varaajan tulee olla Keski-Suomen Syöpäyhdistyksen jäsen.
 • Jalkahoitaja Maarit Harju / Mainio Maarit jalkahoitoa jäsenetuhintaan. Tunnin mittainen terveydellinen jalkojenhoito kotikäyntinä asiakkaan luona 60e/h (normaali hinta 70e/h). Lisäksi matkakulut yli 10 km Vaajakoskelta laskettuna 5e/ 10 km 10km:n jälkeen. Hoito tehdään asiakkaan tarpeen mukaan ja määräytyy jalkojen kunnon perusteella. Lopussa hieronta. Tarvittaessa jalkojenhoito onnistuu myös laitoksessa esim. pitkittyneen sairaala jakson aikana. Sama hinta kuin kotikäynnillä. Lisätiedustelut Maarit Harju, p. 0407022602

Valtakunnalliset jäsenetumme:

 •  GreenStar hotellit Joensuu, Jyväskylä, Lahti, Vaasa ja Oulu. www.greenstar.fi käyttämällä varauskoodia GSLIITTO tai suoraan hotellien vastaanotoista. Alennus on 13 % edullisimmasta päivän huonehinnasta. Hotellilla on oikeus tarkastaa jäsenyys. Aamiainen 10 € / henkilö / vrk ennakkoon varatessa, 11 € paikan päällä ostaessa.
 • EasyFitAloitusmaksu 0€ (norm. 29,90€). ONLINE-asiakkuus -50 % eli 7,45 eur/kk (ovh. 14,90 eur/kk). BASIC-asiakkuus 34,90 €/kk tai PLUS-asiakkuus 44,90 €/kkAsiakkuus voidaan tehdä suoraan EasyFitin verkkokaupassa (easyfitshop.fi) alennuskoodilla SYRY23Y . Tämä koodi tulee syöttää verkkokauppaan asiakkuutta tehdessä. Edut on käytettävissä yhden kerran/ henkilö sopimuskauden aikana. Etuja ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä niitä myönnetä takautuvasti. 
 • LadyLine: Tutustumismahdollisuus 7 pv ajan veloituksetta. Aloitusmaksu 0 € (norm. 29/49 €) Kuukausimaksut normaalihintaisia (39-79 eur) halutun asiakkuuden mukaisesti. Asiakkuus voidaan tehdä suoraan LadyLinen verkkokaupassa (ladyline.fi) alennuskoodilla SYRY22Y. Tämä koodi tulee syöttää verkkokauppaan asiakkuutta tehdessä. Varaudu esittämään voimassaoleva jäsenkorttisi kulkuavainta noutaessa. Edut on käytettävissä yhden kerran/ henkilö sopimuskauden aikana. Etuja ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä niitä myönnetä takautuvasti.
 • BookBeat: Uusille liittyville asiakkaille 45 päivän ilmainen kokeilu. Jäsenetu on voimassa kaikille uusille BookBeat-käyttäjille ja kokeilujakson aikana saa kuunnella ja lukea yhteensä 30 tuntia. Edun jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti valitun paketin mukaisesti (alkaen 9,99 €/kk). BookBeatilla ei ole sitovaa määräaikaa, eli voit katkaista tilauksen milloin tahansa. Linkki etuuden lunastamiseen: https://www.bookbeat.fi/syopajarjestot
 • Viking Line: Vapaa-ajan risteilyistä kaudesta ja reitistä riippuen jopa 30-50 % päivän hinnasta, tuotetunnus FPKRY. Lisäksi alennuksia reittimatkoista tuotetunnuksella FPREIT. Kaikki edut  ja niiden voimassaoloajat löytyvät osoitteesta www.vikingline.fi/edut/syopajarjestot 
 • Hotelli Pikku Syöte: Alennus 8% normaalihintaisista majoitushinnoista. Jäsenkortti näytettävä sisäänkirjautumisen yhteydessä.
 • Synlabin laboratoriotutkimuksista -10 %. Koodi on ETU-SSY-10% ja sillä saa 10% alennuksen kaikista laboratoriotutkimuksista, myös paketeista. Koodi on voimassa 31.12.23 asti kaikissa SYNLABin toimipisteissä valtakunnallisesti. Aikoja voi varata osoitteessa www.synlab.fi ja koodin voi mainita varatessaan aikaa tai paikan päällä asioidessa.
 • Dermosil.fi sivulta tilattaessa koodilla AURINKOSUOJA saat syöpäjärjestön jäsenenä 15 % alennusta Dermosilin aurinkosuojatuotteista. Etu on voimassa verkkokaupassa 1.5. alkaen 31.8.2023 asti, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Tuotteet löytyvät osoitteesta https://www.dermosil.fi/ihonhoito-tuotteet/aurinkosuoja

Varauduthan todistamaan jäsenyytesi pyydettäessä nimen ja jäsennumeron avulla. Jäsennumero löytyy jäsenlehdestä, jäsenmaksukaavakkeesta tai yhdistyksen toimistolta.
Kaikkiin jäsenetuihin liittyvät tiedustelut p. 014 3330 220 (ma-to klo 9-15) tai syopayhdistys@kessy.fi