Siirry suoraan sisältöön

Kuvia Jyväskylän seudun paikallisosaston tapahtumista

Ohessa kuvia paikallisosastomme tapahtumista ja retkistä. Virkistystoimintamme on aktiivista. Tervetuloa mukaan tuleville retkille ja tapahtumiin!

Porukan toimintavuoden huipennus: olimme rinnat rottingilla. Rottingista syntyi komeita koreja ja osaamisen ilo oli käsin kosketeltavaa. Syksyllä taas jatketaan, pysy kuulolla. Hyvää kesää itse kullekin!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terveiset virkistyspäiviltä Peurungasta. Jälleen saimme kokoontua yhteen 40 jäsenen kanssa uiden, syöden, rentoutuen ja keilaten. Kuntosalillekkin löytyi väkeä sekä nonstop kynsienlaittoa löydettiin. Ilo huomata miten puheen sorina, nauru ja yhdessäolo tuo energiaa ja iloa majoittujiin ja kova into ja katse myös tulevaisuuteen. Ruokakin oli niin hyvää, että iso kiitos keittiölle Peurunkaan. Voi sanoa yhdestä suuta koko porukan puolesta ”oli kyllä mahdottoman kivaa jälleen”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jyväskylän seudun paikallisosasto järjesti teatterimatkan 23.3 Tampereen teatteriin. Mukana oli 57 yhdistyksen jäsentä.
Näytelmä kertoi Edith Piafin lyhyeksi jääneestä elämästä (kuoli 47 v). Piaf koki elämänsä aikana monia vastoinkäymisiä, mutta nämä eivät lannistaneet häntä. Hän rakasti rakkautta, sillä hän oli lapsena jäänyt vaille rakkautta. Näytelmässä kuulimme monia hänen tunnettuja laulujaan, joista viimeinen esityksessä  kuultu laulu ehkä parhaiten kuvasti hyvin hänen  elettyä elämäänsä.
” No, je ne regrette rien”  – ”Ei, en kadu mitään”

Ennen esitystä nautimme maittavan lounaan teatterin ravintolassa. Oli ilo meille järjestäjille, että olimme saaneet teatterimatkallemme monia uusia teatterin ystäviä. Jokaiselle kiitos osallistumisesta!

Kuvat Marja Pakkanen ja Ritva-Liisa Lindström
Teksti Ritva-Liisa Lindström

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jyväskylän kaupunginteatterin esittämä musikaali ”Evita” kokosi ison joukon teatterinystäviä, Kessyn jäseniä, la 11.11 katsomaan entisen Argentiinan presidentin Juan Peronin vaimon Evitan elämästä kertovaa tuhkimotarinaa, sekoittaen samalla historiaa ja kuvitelmaa.
Työväen keskuudessa Evitaa palvottiin kuin pyhimystä, yläluokalle sen sijaan hän oli häikäilemätön pyrkyri.

Evitana näytteli loistava Anna-Maija Oka ja Peronina Paavo Honkimäki. 10-henkinen kaupunginteatterin orkesterin musiikki loihti täydelliset kehykset Andrew Lloyd Webberin musikaalille!
Väliajalla Jyväskylän seudun paikallisosasto tarjosi porukallemme suloisen Tiramisu-leivoksen kahvin/teen kera.
Kiitämme kaikkia teatteriesitykseen osallistuneita.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Keski-Suomen Syöpäyhdistyksen Jyväskylän paikallisosasto järjesti syöpään sairastuneille ja heidän läheisille yhdistyksen jäsenille Tallinnan reissun. Matkalla mukana ollut, järjestelyistä vastannut Mari Putkonen muistelee reissua.

Lähdimme perjantaina 45 hlön voimin kohti Tallinnaa, Meriton Conference & spa hotellia. Pohjolan matkat vei meidät turvallisesti Helsinkiin, kun samalla kerroin tulevasta viikonlopusta ja bussissa oli myös leikkimieliset arpajaiset. Siitä siirryimme Eckerön Finlandia laivaan ja suoraan saimme kävellä varatuille paikoille Buffettiin. Jossa olikin maukkaat ja runsaat tarjoilut. Mukavasti matka meni ruokaillessa, laivamatka kesti reilut kaksi tuntia.

Tallinnan satamassa bussi odottikin meitä ja jatkoimme sillä matkaa hotellille. Kirjauduimme sisään ja illalla löysimme jo toisemme vaihtamasta kuulumisia ja tutustumassa uusiin ihmisiin sekä suunnittelemassa lauantain tapahtumia. Tässä vaiheessa vaan vahvistui tunne mukavasta yhdessä matkustamisesta ja yhteenkuuluvuuden tunteesta.
Aamulla runsaan aamupalan jälkeen reippaimmat jo kerkesivät käydä Karnaluksissa ja sieltähän ei voi lähteä ostamatta mitään kun paikka on käsityöläisten taivas, joten sieltä mukaan lähti uusi ompelukonekin. Puolenpäivän aikaa matkasimme kohti Ulemisten kauppakeskusta, pyörähdimme myös Viron suurimmassa lasitavarakaupassa, joka tunnetaan myös ”vain lääkkeeksi” -nimellä, vietimme myös parisen tuntia Viron suosituimmassa museossa nimeltään Merimuseo.

Museossa oli paljon nähtävää mm sukellusvene Lembit. Lembit on yksi harvoista ehjänä säilyneistä sukellusveneistä ennen maailmansotaa edeltävältä ajalta. Sukellusveneeseen pääsi tutkimaan sisälle ja siellä oli esillä myös paljon muuta. Paikalla oli myös Höyryjäämurtaja Suur-Toll, joka on Viron vanhin ja arvokkain. Paikkaan kannattaa varata aikaa.

Upea paikka löytyi myös hotellin läheisyydestä 1900-luvulla valmistunut ortodoksinen Aleksei Nevskin katedraali, ja siinä vierestä Kiek in de Kök museo, josta kerkesimme tutustumaan vain 1600 luvulla rakennettuihin Bastionen tunneleihin. Tunnelit ovat maanalla 300 m kiemurteleva tunneli eli maalinnois, jonka mielenkiintoisen tarinan voi kuunnella puhelimesta, käytävällä on 30 kohdetta.
Ja aina kannattaa käydä ruokailemassa Raatihuoneen torin vieressä olevassa keskiaikaisessa ravintolassa, Olde Hansassa. Osa retkeläisistä kerkesi käydä myös vierailemassa KGB museossa, jossa pääsee maailmaan jossa aika muuttaa ymmärrettäväksi ja jopa käsin kosketeltavaksi neuvostoajan kaksi rinnakkaismaailmaa. Huoneissa on kaikki alkuperäinen sisutus tallella.

Tässä pääpiirteittäin, paljon kerkesimme ja paljon jäi vielä seuraavalle kerrallekin. Oli kiva viettää aikaa, nähdä kulttuuria ja syödä hyvin. Ja parhautta oli saada myös uusia tuttavuuksia matkalta. Mukavia muistoja pitkäksi aikaa.

 

Jyväskylän seudun paikallisosasto järjesti teatterimatkan Pyynikin kesäteatteriin 5.8 katsomaan musiikkikomediaa ”Pesänjako” – rikollisen hauskaa näytelmää, jossa vauhtikäänteitä ei puuttunut!  Mukana oli 50 Kessyn jäsentä ja meille tämä oli jo neljäs yhteinen teatterimatkamme Pyynikille. Ennen esitystä nautimme maittavan lounaan Scandic Rosendahlissa.

Paikallisosastomme  haluaa kiittää kaikkia retkelle osallistuneita sekä erityiskiitoksemme myös Kessyn Naistoimikunnalle saamastamme rahallisesta tuesta.

Kuvat ja teksti Ritva-Liisa Lindström

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Peurungan virkistyspäivät 5.5-7.5.2023: Jyväskylän seudun paikallisosasto kiittää kaikkia virkistyspäiville osallistuneita. Sää oli vaihtelevaa mutta iloinen ryhmähenki lämmitti! Toivottavasti näemme ensi keväänä uudestaan!

(Kuvat: Anu Mäntylä, Mari Putkonen, Laura Kanervo).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuuden kuukauden odotuksemme palkittiin la 11.3, kun pääsimme katsomaan Tampereen teatterin musikaali Anastasiaa. Musikaali pohjasi Romanovien suvun ja keisari Nikolai II:n perheen kohtaloon Venäjällä yli 100 v sitten. Pia Piltz Anastasian roolissa, Sinikka Sokka leskikeisarinnana ja kaikki muutkin musikaalin näyttelijät tekivät meihin jokaiseen lähtemättömän vaikutuksen. Upeat puvut, lavastus, laulut, tanssit ja valoheijasteet olivat maailmanluokan taidetta.
Ennen esitystä nautimme lounaan teatterin ravintolassa. Mukana oli 49 yhdistyksen jäsentä. Jyväskylän seudun paikallisosaston puolesta haluan kiittää jokaista teatterimatkalle osallistunutta.

Teksti ja kuvat
Ritva-Liisa Lindström

Jyväskylän seudun paikallisosaston vuotuiset pikkujoulut järjestettiin 9.12 Jyväskylän palvelualojen opistolla. Koulun kokkiopiskelijat olivat opettajiensa johdolla valmistaneet meille maittavan jouluaterian, mikä sai meiltä kaikilta täyden kympin.
Kaunisääninen Helmi Tumanto lauloi joululauluja.
Hildan ja Huldan pienoisnäytelmät naurattivat hauskalla huumorilla. Järjestimme myös arpajaiset.
Kiitämme kaikki pikkujouluihimme osallistuneita ja toivotamme hyvää joulun odotusta.

Teksti Ritva-Liisa Lindström
Kuvat Anu Mäntylä ja Ritva-Liisa Lindström

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jämsän ja Jyväskylän paikallisosastot tekivät yhteisen matkan Leif Lindemanin ja Amore yhtyeen joulukonserttiin su 27.11 Suolahtisaliin.
Ääneseudun paikallisosaston puheenjohtaja Oili Kautto ja muut vapaaehtoiset olivat järjestäneet jälleen meille kuulijoille (n 360) lämminhenkisen, tunteikkaan ja jo joulun tunnelmaan virittävän konsertin. Kiitollisin mielin lähdimme kotimatkalle pimenevään iltaan hiljaa taivaalta tippuvien lumihiutaleiden saattelemina.

Kuvat ja teksti
Ritva-Liisa Lindström

 

 

 

 

 

 

 

Keski-Suomen syöpäyhdistyksen Jyväskylän seudun paikallisosaston 50-vuotisjuhlia vietettiin 29.10. ravintola Albassa. Mukana juhlimassa oli niin vanhoja johtokuntalaisia kuin yhteistyökumppaneitakin. Herkullisen ruuan lomassa kuulimme onnellisuusprofessori Markku Ojasen ajatuksia onnellisuudesta ja koskettavan musiikkiesityksen Helmi Tumannolta. Toiminnanjohtaja Anne Astikainen johdatti meidät puheessaan hetkeksi historiaan. Juhlan lopettivat upealla musisoinnillaan Seppo Pänkäläinen ja Loviisa Viro. Kiitämme kaikkia mukana olleita, meitä muistaneita ja esiintyjiä!

Kuvat Sirpa Yksjärvi, Ritva-Liisa Lindström ja Anu Mäntylä

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jyväskylän seudun paikallisosasto kävi Pyynikin kesäteatterissa katsomassa Sirkku Peltolan Suomen hevosen. Mukana oli 44 innokasta teatterin ystävää joita sää suosi ja ilma oli jopa helteinen. Ennen esitystä nautittiin maittava lounas Rosendahlissa ja käveltiin kauniissa puistomaisemassa teatterille. Suomen hevonen oli hauska, vauhdikas ja koskettavakin esitys jota tähdittivät useat mm. Kummeleistakin tutut näyttelijät. Pyörivä katsomo oli varsinkin ensikertalaisille elämys!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tellervo Edessalon säätiö tarjosi Jyväskylän paikallisosaston jäsenille laivaristeilyn Edessalon saareen 13.6. Mukana oli 27 retkeilijää.
Alkumatkan sateen väistyessä, saimme nauttia koko laivamatkan ajan kauniista ja aurinkoisesta Suomen suvesta.
Matkan isäntänä toimi säätiön puheenjohtaja Heikki Rosti, joka perillä kertoi paikan historiasta ja sen alkuperäisestä asukkaasta Tellervo Edessalosta. Lämminhenkinen risteily, jolla viihdyimme kaikki.
Isot kiitoksemme Edessalon säätiölle ja kiitos kaikille retkelle osallistuneille.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jyväskylän seudun paikallisosasto järjesti la 14.5 retken Tampereen teatteriin katsomaan Agatha Christien yli 80 v sitten kirjoittamaa salapoliisikirjallisuuden klassikkoteosta ”Eikä yksikään pelastunut”.
Mukana oli 50 yhdistyksen jäsentä. Tampellassa saimme nauttia maittavan lounaan ja tämän jälkeen suuntasimme teatterille. Teatterin omien näyttelijöiden joukossa oli ensimmäistä kertaa Tampereella näyttelevä, kansainvälisistä töistään tunnettu Antti Reini.
Jännitys esityksessä säilyi loppuun asti ja murhamysteeri saikin melko yllättävän lopun monine vaiheineen.
Jääkiekon MM-kisat Tampereella olivat tuoneet myös ison joukon kiekon ystäviä kaupunkiin, mikä hyvinkin näkyi kaduilla ja torilla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jyväskylän seudun paikallisosaston pikkujoulut järjestettiin tänä vuonna m/s Vellamolla 3.12.
Mukana oli sekä entisiä että uusia yhdistyksen jäseniä. Saimme vieraaksemme myös yhdistyksen toiminnanjohtaja Anne Astikaisen.
Jouluinen tunnelma syntyi yhdessäolosta, maittavasta jouluruokailusta, joululauluista ja hauskasta ohjelmasta.
Kiitämme kaikkia juhlaamme osallistuneita, esiintyjiä  ja haluamme toivottaa jokaiselle teistä hyvää joulun odotusta.

 

Vellamo laiva Jyväskylän satamassa

 

pikkujoulujuhlassa lauletaan

pikkujoulujuhlan esiintyjiä

 

pikkujoulujuhlan vieraitapikkujouluruokailu

Äänesseudun  paikallisosaston jo perinteeksi muodostunut joulukonsertti pidettiin sunnuntaina 28.11 Suolahtisalissa. Konsertissa esiintyi jo 20. kerran Leif Lindeman yhtyeensä Amoren kanssa ja puuhanaisena on toiminut em vuodet osaston puheenjohtaja Oili Kautto kumppaneineen.
Konserttisali oli jälleen lähes täynnä kuulijoita. Leifin empaattinen kyky ja upea lauluääni viritteli meitä kuulijoita jo joulun odotukseen. Tilaisuus oli lämminhenkinen ja odotettu vuoden tauon jälkeen.
Jämsän seudun ja Jyväskylän seudun paikallisosastojen väkeä  matkasi yhdessä linja-autolla konserttiin, josta lähdimme mieli kiitollisena kotimatkalle marraskuisen  pimenevään iltaan.

Leif Lindeman laulaa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jyväskylän seudun paikallisosaston järjestämälle retkelle 23.10 Mikkelin teatteriin osallistui iso joukko teatterin ystäviä. Näytelmänä esitettiin ”Tenorit liemessä”.
Komedia sijoittuu 1930-luvulle pariisilaiseen hotelliin, jossa 3 tenoria, 2 vaimoa ja 3 tyttöystävää valmistautuu vuosisadan konserttiin.
Lopputuloksena herskyvän ja hulvattoman hauska komedia.

Menomatkalla poikkesimme Kenkäverossa. Teatteriesityksen jälkeen nautimme Bistro Holvin monipuolisesta ja herkullisesta päivällistarjonnasta.
Kotimatkalle pimenevään iltaan lähti linja-autollinen iloisia ja matkaan tyytyväisiä matkaajia.
Kiitos kaikille osallistujille.

Mikkelin teatteri Tenorit liemessä näyttelijät

Mikkelin teatterin edessä yleisöä

Ihmiset ruokailevat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ihmiset ruokailevat

 

Ihmiset ruokailevat

 

syksyinen maisema

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jyväskylän seudun paikallisosasto teki kolmen vuoden tauon jälkeen matkan Pyynikin kesäteatteriin lauantaina 7.8.
Näytelmänä oli Maria Jotunin lähes 100 v sitten kirjoittama näytelmä  ”Tohvelisankarin rouva”. Pyynikin kesäteatterin näyttelijät saivat esitykseensä  uuden, nykyaikaistetun ja raikkaan ilmeen ohjaaja-käsikirjoittaja Antti Mikkolan käsittelyssä. Näytelmähän oli yli 40 v esityskiellossa sen aiheuttaman pahennuksen vuoksi; aiheina olivat ahneus, avioliitto, raha ja rakkaus.
Ennen esitystä saimme nauttia maittavan lounaan Scandic Rosendahlissa Pyynikin kauniissa järvimaisemissa.
Mukana oli 48 yhdistyksen jäsentä Jyväskylästä sekä iso joukko myös Jämsän seudun paikallisosastosta.
Kotimatkalle lähdimme tyytyväisinä  ja vieläkin nousee hymy kasvoilleni, kun muistelen tuota hulvattoman hauskaa ja nauruhermoja kutkuttavaa komediaa ammattinäyttelijöiden toteuttamana.
Kiitämme kaikkia teatterimatkalla olleita❣️
Ritva-Liisa Lindström

 

Pyynikin kesäteatteri

kesäteatterin esiintyjiä

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hulvatonta farssia ja taattua vauhtiviihdettä!
Sitä tarjosi meille Kuusan Kanavateatterin näytelmä ”Ministeriä viedään” 21.11, Ray Cooneyn käsikirjoittamana ja Antti Viitamäen ohjaamana. Näytöksen päätyttyä saimme nauttia Varjolan navettaravintolan jouluisista herkuista ja lämpimästä yhdessäolosta.
Pimenevässä illassa ja lumipyryssä kotiin ajaessa tuli tunne, että olimme saaneet yhdessä nauttia mukavasta ja lämminhenkisestä illasta!
Kiitos kaikille mukana olleille❣️

Ministeriä viedään-teatteriesityksen julistekuva

leivoksia tarjoittimella

 

jouluinen ikkuna koristeineen

kaksi pientä tonttua pöydällä

 

 

 

 

 

 

Kiitos kaikille Kuopion teatterimatkalle 26.10. osallistuneille! Cabaret-musikaali oli elämys: taidokasta laulamista, tanssimista ja uskaliasta eläytymistä rooleihin. Ruoka oli herkullista ja seura parhainta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jyväskylän seudun paikallisosaston keväinen teatterimatka suuntautui Tampereen teatteriin 27.4 katsomaan Anna Kareninaa. Tämä Tolstoin romaanin mukaan sovitettu klassikko vei meidät suoraan 1800-luvun Venäjälle. Hieno puvustus, ohjaus ja rooleissa juuri näihin valitut oikeat henkilöt. Pia Piltz Annan roolissa näytteli itsensä kerralla suomalaisen teatterihistorian jättiläisten joukkoon ja hänen tulkintansa oli lähes veret pysäyttävä ilmiö.

Ennen esitystä lounastimme ravintola Myllärissä, jossa meille tarjoiltiin maittava ja herkullinen lounas.
50 onnellista ja tyytyväistä matkaajaa lähti teatterin jälkeen kohti kotia Jyväskylää. Tämä oli upea teatteriesitys, joka varmaankin jätti suuren jäljen sydämeen ja sieluun.
Kiitos kaikille osallistujille ja hyvää kevättä☀️

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jyväskylän seudun paikallisosasto kiittää kaikkia osallistujia, esiintyjiä, lahjoittajia sekä Jyväskylän palvelualan opistoa upeista pikkujouluista 30.11.2018. Ilta oli täynnä iloa ja laulua; Helmi Tumanto säesti, lauloi ja laulatti yhteislauluin. Sahansoittaja Kalevi Issakainen viihdytti taitavalla soitollaan. Jyväskylän poikakuoro Sirkat herkistivät esityksellään jokaisen kuulijan. Vuokko Nuutinen lausui hauskan jouluisen pakinan. Herkullisen jouluaterian olivat tehneet opiston opiskelijat tuoreista lähiruokaraaka-aineista. Tilaisuuden juonsi paikallisosaston puheenjohtaja Anne Raivio. Perinteiset arpajaiset päättivät illan. Hyvää joulun odotusta kaikille ❤

 

 

 

 

 

 

 

 

K-S  Syöpäyhdistyksen  Jyväskylän seudun paikallisosasto teki matkan Mikkelin teatteriin 10.11 ja mukana oli 50 matkaajaa. Kävimme katsomassa farssia ”Kolmen kimppa”. Menomatkalla kävimme Kenkäverossa, jossa oli jo jouluista tunnelmaa ihasteltavaksemme. Esityksen jälkeen nautimme maittavan päivällisen teatterin yhteydessä olevassa Bistrossa.
Kiitos kaikille teatterimatkalle osallistuneita.

Teimme upeassa säässä retken Etelä-Konneveden kansallispuistoon . Mukan 32 iloista retkeläistä. Makkarat ja letut nuotiolla paistuivat mukavalla porukalla. Tulomatkalla kuulimme mielenkiintoisen kertomuksen Koivistonkylän viljavarastosta, kestikievarista ja postitoimistosta.

Kiitos kaikille mukana olleille.

 

 

 

 

 

Jyväskylän seudun paikallisosasto, K-S:n Syöpäyhdistys ry kiittää kaikkia Peurungan syksyn virkistyspäiville osallistuneita. Päivät alkoivat sateisessa säässä mutta onneksi tunnelma oli iloinen ja lämmin. Meitä oli yli 80 jäsentä eri paikallisosastoista. Nautimme hyvästä ruuasta, Sepon ja Annelin upeasta laulu- ja soittoesityksestä, vesijumpasta, rentoutuksesta innokkaiden fysioterapiaopiskelijoiden ohjaamina, keilauksesta, uinnista ja poreista,  K-S:n Muistiyhdistyksen luennosta sekä tansseista ja karaokesta. Moni sai uusia ystäviä ❤ Nähdään taas keväällä ❤

Kuva Anu Mäntylä

Kuva Anu Mäntylä

Kuva Anu Mäntylä

 

 

 

 

 

 

Kuva Anu Mäntylä

 

Kuva Mari Putkonen

 

Jyväskylän seudun paikallisosasto järjesti matkan  Pyynikin kesäteatteriin 4.8. Näytelmänä oli hauska komedia ”Ehtoolehdon sankarit”, jossa hoitokodissa asuvat viisaat vanhukset yrittivät selvittää hämäräperäisten remonttimiesten touhuja.
Näytös oli loppuunmyyty ja hulvatonta menoa todistivat 830 katsojaa!
Kiitos kaikille retkeen osallistuneille!

 

Käsityökahvilan tuotoksia, valmistumassa torkkupeitto.

Syksyllä 2018 Käsityökahvilassa teemme kuvansiirtoa, tervetuloa!

Peurungan työikäisten virkistyspäivät 4.5.-6.5.2018

Muistokynttilät Peurungan rannassa 2018

Ulkoilua Peurungassa!

 

Keilailua Peurungassa!

 

 

 

 

 

 

 

 

Teatterimatka Tampereen Työväenteatteriin, Kevytkenkäinen nainen, kevät 2018.

Teatterimatka syksyllä 2017 Tampereelle Cats-musikaaliin oli mahtava!

Pikkujoulujen arpajaispalkintoja 2017

Syksyn 2017 Peurungan virkistyspäivät, Tommi Soidinmäki