Tieto-ja teemaillat

Keski-Suomen Syöpäyhdistys järjestää syöpään liittyviä luentoja ja tietoiltoja ympäri maakuntaa.

Järjestämme Keski-Suomen alueella Tietoa syövästä -tilaisuuksia syöpään sairastuneille, heidän läheisilleen sekä muille asiasta kiinnostuneille.

• Parisuhteen voimavarat sairastumisen kriisissä 18.2. klo 17.00-19.00. Luennoitsijana TtM, erityistason seksuaaliterapeutti, ratkaisukeskeinen terapeutti Hannele Arvekari.
  • Syöpähoitojen neurologiset haitat, sekä hormonihoitojen sivuvaikutukset ja niiden hoito 21.3. klo 17.00-19.00. Luennoitsijana syöpätautien ja sädehoidon erikoislääkäri Kaija Vasala.
  • Avoin keskusteluilta palliatiivisesta hoidosta: Kun ei ole enää mitään tehtävissä, on vielä paljon tehtävää 10.4. klo 17.00-19.00. Illassa mukana Keskussairaalan palliatiiviselta poliklinikalta lääkäri Maarit Orilahti ja sairaanhoitaja Elina Valkonen
  • Syöpäpotilaan sosiaalietuudet 16.5. klo 17.00-19.00. Luennoitsijana sosiaalityöntekijä Vuokko Rankinen K-S sairaanhoitopiiri

Ilmoittautuminen ja lisätiedot Keski-Suomen Syöpäyhdistys p. 014 3330220 tai syopayhdistys@kessy.fi Ilmoittautumiset viimeistään kaksi päivää ennen luentoa. Mukaan mahtuu max. 30 henkeä. Luennot ovat ilmaisia, kahvitarjoilu.

Luennoista ja teemailloista tiedotamme nettisivujemme Ajankohtaista-osiossa  sekä sanomalehti Keskisuomalaisen seurapalstalla.

Järjestämme tilaisuuksia sekä terveydenhuollon ammattilaisten että paikallisosastojen pyynnöistä. Ota meihin yhteyttä.