Tieto-ja teemaillat

Keski-Suomen Syöpäyhdistys järjestää syöpään liittyviä luentoja ja tietoiltoja ympäri maakuntaa.

Järjestämme Keski-Suomen alueella Tietoa syövästä -tilaisuuksia syöpään sairastuneille, heidän läheisilleen sekä muille asiasta kiinnostuneille.

• Tietoiskuja syövistä ystävänpäivänä 14.2. klo 12.00-16.00, avoin kaikille
  • ”Tunnetko rintasi?” rintojen oma tarkkailu 21.2. klo 17.00-19.00, luennoitsijana neuvontahoitaja Sirpa Tuomainen
  • Lapsi ja syöpä-luento maaliskuussa
  • Aurinkoluento 16.4. klo 17.00-19.00, luennoitsijana neuvontahoitaja Sirpa Tuomainen
  • ”Mies-milloin pitää olla huolissaan?” 22.5. klo 16.30-18.00, luennoitsijana johtajaylilääkäri Vesa Kataja K-S sairaanhoitopiiri

Ilmoittautuminen ja lisätiedot Keski-Suomen Syöpäyhdistys p. 014 3330220 tai syopayhdistys@kessy.fi Ilmoittautumiset viimeistään kaksi päivää ennen luentoa. Mukaan mahtuu max. 30 henkeä. Luennot ovat ilmaisia, kahvitarjoilu.

Luennoista ja teemailloista tiedotamme nettisivujemme Ajankohtaista-osiossa  sekä sanomalehti Keskisuomalaisen seurapalstalla.

Järjestämme tilaisuuksia sekä terveydenhuollon ammattilaisten että paikallisosastojen pyynnöistä. Ota meihin yhteyttä.