Tieto-ja teemaillat

Keski-Suomen Syöpäyhdistys järjestää syöpään liittyviä luentoja ja tietoiltoja ympäri maakuntaa.

Järjestämme Keski-Suomen alueella Tietoa syövästä -tilaisuuksia syöpään sairastuneille, heidän läheisilleen sekä muille asiasta kiinnostuneille. Teemaillat toteutuvat yhdistyksen tiloissa Kilpisenkatu 5 B 9 ellei toisin mainita.

Luennoista ja teemailloista tiedotamme nettisivujemme Ajankohtaista-osiossa  sekä sanomalehti Keskisuomalaisen seurapalstalla.

Järjestämme tilaisuuksia sekä terveydenhuollon ammattilaisten että paikallisosastojen pyynnöistä. Ota meihin yhteyttä.

PERUTTU: Suolistosyöpään sairastuneet avanne- ja vastaavasti leikatut

”Mikä suolistosyöpään sairastunutta mietityttää” 15.10. klo 17.00 -19.00. Paikalla toiminnanjohtaja Jenni Tamminen, Colores – Suomen Suolistosyöpäyhdistys ry.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen p. 050 3529 117, sirpa.tuomainen@kessy.fi

PERUTTU: Kilpirauhassyöpään sairastuneille ja läheisille

Asiantuntija-alustukset: ”Elämä kilpirauhassyövän jälkeen ja Onko sairaudesta lupa puhua” 17.9. klo 17.00-20.00.  Yhdistysten tukipalveluiden esittely. Yhteistyössä Kilpirauhasliiton kanssa.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen p. 050 3467 170, riitta-liisa.sallinen@kessy.fi

VERKOSSA:Minä, syöpä ja työ

Työikäisille kohdennettu ilta 2.11. klo 17.00-19.00, alustajana työelämän koordinaattori Mari Bergman.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot etäiltaan 30.10 klo 12 mennessä. Etäyhteyteen linkki ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: mari.bergman@syopapotilaat.fi / 0505129419

PERUTTU: Elämä muutoksessa – ensitiedon päivä vastasairastuneille

Ensitiedon päivä 16.11. klo 13.00-17.00. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille syöpään sairastuneille, joilla sairauden toteamisesta on enintään vuosi. Päivässä mukana syöpälääkäri, terapeutti, sosiaalityöntekijä, vertaistukihenkilö ja yhdistyksen neuvontahoitajat. Kahvitarjoilu.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen p. 050 3467 170, riitta-liisa.sallinen@kessy.fi