Tieto-ja teemaillat

Keski-Suomen Syöpäyhdistys järjestää syöpään liittyviä luentoja ja tietoiltoja ympäri maakuntaa.

Järjestämme Keski-Suomen alueella Tietoa syövästä -tilaisuuksia syöpään sairastuneille, heidän läheisilleen sekä muille asiasta kiinnostuneille.

• Ihosyöpäluento 6.9. klo 17.00-19.00, luennoitsijana ihotautien ja allergologian erikoislääkäri Sari Huikko-Tarvainen
  • Roosa nauha-luento lokakuussa
  • Surun sylissä – Onko suru enemmän kuin työtä? 31.10. klo 18.00-20.00 Sepän Kipinässä Kauppakeskus Seppä, Ahjokatu 3-5. Luennoitsijana Mari Pulkkinen, surusta väitellyt tohtori sekä sureva äiti ja tytär. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Jyväskylän seurakunnan kanssa
  • Suolistosyöpä Suomessa 26.11. klo 17.00-19.00 Luennoitsijana Colores-Suomen Suolistosyöpäyhdistyksen toiminnanjohtaja Jenni Tamminen

Ilmoittautuminen ja lisätiedot Keski-Suomen Syöpäyhdistys p. 014 3330220 tai syopayhdistys@kessy.fi Ilmoittautumiset viimeistään kaksi päivää ennen luentoa. Mukaan mahtuu max. 30 henkeä. Luennot ovat ilmaisia, kahvitarjoilu.

Luennoista ja teemailloista tiedotamme nettisivujemme Ajankohtaista-osiossa  sekä sanomalehti Keskisuomalaisen seurapalstalla.

Järjestämme tilaisuuksia sekä terveydenhuollon ammattilaisten että paikallisosastojen pyynnöistä. Ota meihin yhteyttä.