Teemalliset tapahtumat

Keski-Suomen Syöpäyhdistys järjestää syöpään liittyviä luentoja ja tietoiltoja ympäri maakuntaa.

Tapahtumien tarkemmat tiedot ja ajankohdat löytyvät yhdistyksen verkkosivuilta ja Facebookista.

• Vertaisilta gynekologista syöpää sairastaville tiistaina 20.9. klo 17.00-19.00.
  • Vertaisilta kilpirauhassyöpään sairastuneille ja läheisille marraskuussa. Tarkemmat tiedot myöhemmin. Yhteistyössä Kilpirauhasliiton kanssa.
  • Roosa nauha -keräys 22.9.-30.10.Roosa nauhojen myynti alkaa 22.9. klo 8.00. Ostamalla nauhan Keski-Suomen Syöpäyhdistykseltä tuet paikallista toimintaa syöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä tukemiseksi. Roosa nauha -muotinäytös 24.9. klo 13 alkaen Nikolainkulmassa. Seuraa ilmoitteluamme!
  • Päivä levinnyttä rintasyöpää sairastaville lauantaina 26.11. klo 10.00-17.00. Teemana mielen kautta hyvinvointiin. Syyskuun aikana lisätietoja päivästä ja ilmoittautuminen. Mukana Rintasyöpäyhdistys Europa Donnan ja Keski-Suomen Syöpäyhdistyksen hoitajat.