Oletko Sinä etsimämme neuvontahoitaja?

Etsimme neuvontahoitajaa Keski-Suomen Syöpäyhdistykselle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluu

• syöpään sairastuneen ja heidän läheistensä neuvonta- ja tukitoiminta eri puolilla Keski-Suomea.
  • yhteistyö ja toiminnan kehittäminen eri toimijoiden kanssa.
  • ryhmämuotoisen toiminnan, koulutusten ja luentojen toteuttaminen.
  • terveyden edistäminen yhteistyössä eri toimijoiden kanssa
  • muut Keski-Suomen Syöpäyhdistyksen perustoimintaan kuuluvat tehtävät.

Edellytämme hakijalta

• soveltuvaa sosiaali- ja/ tai terveydenhuoltoalan koulutusta (vähintään ammattikorkeakoulu tai vastaava)
  • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Arvostamme

• kokemusta syöpään sairastuneen henkilön ja hänen läheistensä kohtaamisesta
  • psykososiaalisen tuen osaamista
  • järjestötyöhön liittyvää kokemusta.

Tarjoamme

• ammattitaitoisen työyhteisön ja viihtyisän työtilan Jyväskylän keskustan tuntumassa
  • työhön perehdytyksen ja työyhteisön tuen
  • laajat työterveyshuollon palvelut
  • työsuhde-etuna viikoittaisen liikuntatunnin työajalla

Työn hoitaminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä. Työ sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiviin klo 8-16, mutta sisältää iltatyötä joitakin kertoja kuukausittain ja muutamia viikonloppuja vuosittain.

Palkkaus määräytyy Terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaan, vaativuusryhmä 4. Palkka on työkokemuksesta riippuen noin 2700 – 3200 euroa/ kk.

Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelo ilman todistuksia 28.1.2022 klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen anne.astikainen@kessy.fi  Haastattelut pyrimme järjestämään 9.2. klo 16.00 alkaen ja 10.2. klo 17.30 alkaen. Tehtävän vastaanottaminen on toivottavaa 1.3.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja yhdistyksestä: www.keski-suomensyopayhdistys.fi

Lisätietoja tehtävästä

• Työsuhde ja työsuhteen ehdot: toiminnanjohtaja Anne Astikainen 050 516 7878, tavoitettavissa varmimmin ti 18.1. klo 10-15; pe 21.1. klo 12-15 ja to 27.1. klo 10-15.
  • Neuvontahoitajan työ: neuvontahoitaja Riitta-Liisa Sallinen, p. 050 3467 170
    riitta-liisa.sallinen@kessy.fi ja neuvontahoitaja Marika Raitio, 050 5914 180