Kuntoutus

Syöpä on raskas sairaus. Syövästä toipuminen ja sairauden kanssa elämään oppiminen vaatii voimia. Siksi sairastuneet voivat tarvita kuntoutusta.

Keski-Suomen Syöpäyhdistys tukee potilaan kuntoutumista muun muassa tarjoamalla kuntoutuskursseja.

Yhdistys järjestää syöpäpotilaille ja heidän läheisilleen tarkoitettuja kuntoutuskursseja eli niin sanottuja sopeutumisvalmennuskursseja. Kurssien tarkoitus on auttaa ja tukea syöpäpotilasta sekä hänen läheisiään sairauden kaikissa vaiheissa ja edistää heidän elämänlaatuaan ja terveyttään.

Kursseilla saat tietoa syövästä ja sen kanssa elämisestä. Kursseilla on teemasta riippuen myös mm. liikunnallista ohjelmaa, keskusteluja ja työskentelyä ryhmässä. Vertaistuki on kursseilla tärkeässä roolissa.

Tutustu yhdistyksen tarjoamiin kursseihin

Lue lisää kuntoutuskursseista Kaikki Syövästä -sivustolta

Keskusteluryhmät ja virkistystoiminnan löydät yhdistyksen tapahtumakalenterista

Muut Syöpäjärjestöjen kurssit

Erilaisia kursseja pidetään ympäri vuoden ja eri puolella Suomea. Voit hakea mille tahansa kurssille asuinpaikastasi riippumatta.

Tutustu kuntoutuskursseihin Kaikki Syövästä -sivustolla

Muista kuntoutuspalveluista saat tietoa terveyskeskuksesta tai sairaalasta.