Keurusseutu

Kerhon toiminnasta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä Päivi Ilmariseen p. 040 5795 590 tai Keski-Suomen Syöpäyhdistys ry:n toimistolle 014 3330 220.

• Keurusseudulla toimivat vapaaehtoiset järjestävät alueellaan erilaista virkistystoimintaa. Säännöllisiä kuukausittaisia kokoontumisia ei järjestetä.
  • Jäsenille ilmainen käynti 1 x kk Keuruun uimahallissa. (Laskutuksen vuoksi, laita nimi kassalla olevaan vihkoon.)
  • Keski-Suomen Syöpäyhdistyksen neuvontahoitajien vastaanotot Keuruun tk:n tiloissa joka kuukauden toinen maanantai.

Tilaisuuksista ilmoitetaan tarkemmin paikallislehdessä, seuraa ilmoitteluamme. Tietoa löytyy myös Syöpäyhdistyksen verkkosivuilta ja Facebookista.