Keurusseutu

Keurusseudulla toimivat vapaaehtoiset järjestävät alueellaan erilaista virkistystoimintaa. Säännöllisiä kuukausittaisia kokoontumisia ei järjestetä.

Kerhon toiminnasta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä Ullamaija Tervalammiin, p. 0400 904 743 tai Keski-Suomen Syöpäyhdistys ry:n toimistolle 014 3330 220.

• Maksamme jäsenille ohjatun vesijumpan ohjausmaksun 1 x kk Keuruun uimahallissa.
  • Tervetuloa kuuntelemaan, tutustumaan ja ideoimaan Keurusseudun kerhon toimintaa kahvikupillisen kera sunnuntaina 21.1. klo 14.00-16.00 Pisaran tiloissa.
  • Syöpäilta keväällä, tarkemmat tiedot myöhemmin.
  • Luomihuolipäivä maanantaina 7.5. Keuruun tk:n tiloissa. Ajanvaraus yhdistyksen p. 014 3330 220.
  • Mahdollinen kesätapahtuma, Päijänne risteily Jämsästä, tutustuminen Edessalon saareen.
  • Ilmoitamme tapahtumistamme paikallislehdessä, Syöpäyhdistyksen verkkosivuilla ja Facebookissa.