Kuntoutuskurssit

Me Keski-Suomen Syöpäyhdistyksessä haluamme tukea syöpään sairastuneiden kuntoutumista. Järjestämme yhdessä Sosiaali - ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) kanssa kursseja, jotka tukevat potilaan kuntoutumista.

Kuntoutuskurssimme ovat niin sanottua sopeutumisvalmennusta.

Keski-Suomen Syöpäyhdistyksen sopeutumisvalmennuskurssit:

Myönnetyt laitoskuntoutukset:

Yksilökurssi parantumatonta syöpää sairastaville 14.-18.5.2018 Peurungan kuntoutuskeskus, Laukaa. Hakuaika päättyy 13.4.2018.

Yksilökurssi eläkeikäisille syöpäpotilaille 17.–21.9.2018 Peurungan kuntoutuskeskus, Laukaa. Hakuaika päättyy 17.8.2018.

Kursseille voit hakea, kun sairastumisesta on kulunut vähintään noin yksi vuosi. Kurssit ovat kurssilaisille maksuttomia.

STEA:n kurssien hakemukset toimitetaan Keski-Suomen Syöpäyhdistyksen toimistoon Kilpisenkatu 5 B 9, 40100 Jyväskylä.

Hakemuslomake

Verkkohakemuslomake (koneella täytettävä)

Kelan kursseihin voit tutustua Kelan sivuilla

Kelan kursseille haetaan Kelan kuntoutushakemuslomakkeella (Kela KU132). Liitteeksi tarvitaan lääkärin kirjoittama B-lausunto tai kuntoutussuunnitelma.

Hakemuslomake KU132

Lomakkeen saat myös yhdistyksen toimistosta tai sairaalan sosiaalityöntekijältä.

Tutustu Keski-Suomen Syöpäyhdistyksen kuntoutuspalveluihin

Mitä sopeutumisvalmennus on?

Muut Syöpäjärjestöjen kuntoutuskurssit

Voi hakea myös muille Syöpäjärjestöjen ja Kelan järjestämille sopeutumisvalmennuskursseille. Kursseja järjestetään eri puolilla Suomea.

Sopeutumisvalmennustoiminnan asiakasrekisterin tietosuojaseloste