Kuntoutuskurssit

Me Keski-Suomen Syöpäyhdistyksessä haluamme tukea syöpään sairastuneiden kuntoutumista. Järjestämme yhdessä Sosiaali - ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) kanssa kursseja, jotka tukevat potilaan kuntoutumista.

Kuntoutuskurssimme ovat niin sanottua sopeutumisvalmennusta.

Keski-Suomen Syöpäyhdistyksen sopeutumisvalmennuskurssit:

Myönnetyt laitoskuntoutukset:

Yksilökurssi eläkeikäisille syöpäpotilaille 18.–22.9.2017 Peurungan kuntoutuskeskus, Laukaa. Hakuaika päättynyt!

Kursseille voit hakea, kun sairastumisesta on kulunut vähintään noin yksi vuosi. Kurssit ovat kurssilaisille maksuttomia.

STEA:n kurssien hakemukset toimitetaan Keski-Suomen Syöpäyhdistyksen toimistoon Kilpisenkatu 5 B 9, 40100 Jyväskylä.

Hakemuslomake

Verkkohakemuslomake (koneella täytettävä)

Kelan kursseihin voit tutustua Kelan sivuilla

Kelan kursseille haetaan Kelan kuntoutushakemuslomakkeella (Kela KU132). Liitteeksi tarvitaan lääkärin kirjoittama B-lausunto tai kuntoutussuunnitelma.

Hakemuslomake KU132

Lomakkeen saat myös yhdistyksen toimistosta tai sairaalan sosiaalityöntekijältä.

Tutustu Keski-Suomen Syöpäyhdistyksen kuntoutuspalveluihin

Mitä sopeutumisvalmennus on?

Muut Syöpäjärjestöjen kuntoutuskurssit

Voi hakea myös muille Syöpäjärjestöjen ja Kelan järjestämille sopeutumisvalmennuskursseille. Kursseja järjestetään eri puolilla Suomea.