Virtuaali- Jooga

Lisätietoa tapahtumasta

Huom! ilmoittautumiset päivää ennen ryhmän kokoontumista syöpäyhdistykselle p. 014 3330 220 / syopayhdistys@kessy.fi

Tervetuloa virtuaalijoogailemaan kanssamme! 🙂

Saat sähköpostiisi linkin, josta pääset osallistumaan virtuaali-joogatunneille livenä ja voit katsoa tallenteen samasta linkistä 48 h live-lähetyksen jälkeen. Eli voit tehdä harjoituksen joustavasti oman aikataulusi mukaan.

Kessy-jooga klo 16-17 (8.10.)

Kessy-jooga klo 16-17 (22.10.)

Kessy-jooga klo 16-17 (5.11.)

Kessy-jooga klo 16-17 (19.11.)

Muutamat tekniikkavinkit:

– Live-lähetys alkaa vasta silloin, kun tunti on merkitty alkavaksi. Odota siis rauhassa tunnin alkua.

– Lähetyksen alussa kuvanlaatu on usein heikko. Säädä kuvanlaatu laadukkaimmalle tasolle YouTuben soittimen asetuksista.

– Nettiyhteydet saattavat olla välillä ylikuormittuneita, joten live-lähetyksessä voi tulla joskus pieniä katkoja. Mikäli kuva pysähtyy täysin paikalleen, kokeile päivittää sivu uudestaan.

– Jos lähetys katkeaa kokonaan, ilmoita asiasta meille sähköpostilla (studiolaive@gmail.com) ja saat uuden linkin myöhemmin.

Muutamat muut vinkit tunnille:

– Tee olosi mukavaksi jo ennen tunnin alkua. Ota tuntia varten esille aina viltti tai pyyhe sekä muutama tyyny. Osalla tunneista hyödynnämme näitä esim. istumisen tukena.

– Jos kaipaat harjoitukseen musiikkia, voit käyttää Spotifyn kautta Studio Laiven  soittolistoja https://open.spotify.com/user/8rs8iutk5ynn49wx36gee9hlr  , jotka on luotu ja nimetty eri tuntityyppien mukaan.

Joogan iloa kaikille! 🙂