Siirry suoraan sisältöön

Sylvan Fuck Cancer- kahvit verkossa

Lisätietoa tapahtumasta

Fuck Cancer -kahvit on tarkoitettu syövän sairastaneille ja syöpää sairastaville nuorille aikuisille (noin 18-35 -vuotiaat). Kahveilla pääset tapaamaan muita saman kokeneita nuoria ja jakamaan kokemuksia.

Ei tarvitse ennakkoilmoittautua – saavut vain paikalle sellaisena kuin olet. Luvassa vertaistukea, jutustelua, oleskelua. Keitä itsellesi kuppi kahvia tai teetä, avaa verkkoyhteys ja tule mukaan!

Liity mukaan tästä.

Lisätietoa saat: Niina Vilkman 050-477 9598 (myös whatsapp) tai niina.vilkman@sylva.fi

Ohjeita liittymiseen alla.

Liittyminen tietokoneella:
• Kannattaa liittyä tapaamiseen verkkoselaimen kautta. Klikkaa linkkiä > valitse ”liity verkossa”. Tällöin voit itse kirjoittaa, millä nimellä liityt tapaamiseen (”liity vieraana”). Ei kannata liittyä Teams-sovelluksella, koska muutoin sähköpostiosoite näkyy muille.
• Huom. Jos osallistuja liityt kokoukseen jonkun toisen perheenjäsenen tietokoneella, niin varmista liittyminen kokoukseen nimenomaan verkkoselaimella (muutoin voit vahingossa liittyä esim. toisen henkilön Teams-tilillä).

Liittyminen tapaamiseen kännykällä:
• Voit ladata oman puhelimen sovelluskaupasta Teams-apin. Klikkaa liittymislinkkiä ja valitse, liity vieraana (ei tarvitse kirjautua) ja kirjoita oma etunimi tai nimimerkki.