Siirry suoraan sisältöön

Kysely hyvinvointialueen syntymiseen liittyen

Hei Keski-Suomen asukas! 

Onko sinulla tuoreita kokemuksia terveytesi, hyvinvointisi tai turvallisuutesi tueksi saaduista palveluista? Tai siitä, että et ole saanut toivomaasi apua tai tukea?

Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa palvelujen kehittämiseen! Toimintansa tämän vuoden alussa käynnistänyt Keski-Suomen hyvinvointialue haluaa kuulla alueen asukkaiden hyviä ja huonoja kokemuksia sekä toiveita ja tarpeita. Toivomme vastaajiksi monenlaisia, eri ikäisiä ja eri elämäntilanteissa olevia asukkaita. Jokaisen kokemus on tärkeä!

Vastaaminen kestää n. 10–15 minuuttia ja se on vapaaehtoista. Voit tallentaa vastauksesi jokaisen sivun jälkeen ja jatkaa myöhemmin. Voit jättää mihin tahansa kysymykseen myös vastaamatta.

Kyselyyn vastaaminen on mahdollista 7.8.2023. saakka.

Tämän kyselyn toteuttaa Jyväskylän yliopiston monialainen, opiskelijoista koostuva tiimi Jyväskylän yliopiston hyvinvoinnin tutkimuksen yhteisön JYU.Wellin ohjauksessa. Kyselyn perusteella asukkaiden kokemuksista ja toiveista raportoidaan laajasti hyvinvointialueen päättäjille.

Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti. Vastaajien henkilötietoja ei kerätä eikä yksittäistä vastaajaa voida tunnistaa vastauksia raportoitaessa.

Mikäli sinulla on kysyttävää kyselystä, niin voit olla yhteydessä seppo.h.o.sarkanen@jyu.fi, veera.e.hartikka@jyu.fi tai akseli.o.hiltunen@jyu.fi

Kyselyyn pääset tästä