Siirry suoraan sisältöön

Ohjeet kasvokkaiseen ryhmä- ja kurssitoimintaan osallistumisesta 13.8.-9.9.2021

Kasvokkaiseen ryhmä- ja kurssitoimintaamme tulee ilmoittautua etukäteen. Tämä koskee 13.8.-9.9.2021 järjestettävää toimintaa.

Ryhmä- ja kurssitoimintamme on käynnistynyt. Välttääksemme koronavirustartuntoja noudatamme Suomen hallituksen, viranomaisten ja Syöpäjärjestöjen linjaamia rajoituksia ja ohjeita turvallisista kasvokkain kohtaamisista.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on määrännyt Keski-Suomen sairaanhoitopiirin neljän kunnan alueelle (Jyväskylä, Muurame, Laukaa ja Äänekoski) turvavälimääräyksen asiakas- ja toimitiloihin.

Määräysten vuoksi joudumme rajoittamaan aikavälillä 13.8.-9.9.2021 sisätiloissa järjestettävien ryhmien osallistujamäärän kymmeneen (10) henkeen.

Rajoitusten takia edellytämme ryhmiin tulevilta etukäteisilmoittautumista puhelimitse ma-to klo 9.00-15.00 puh. 014-3330 220.

Pahoittelemme näistä rajoituksista asiakkaillemme mahdollisesti koituvaa haittaa. Lisätietoja oheisessa liitteessä (pdf)

Päivitämme ohjeita, jos Suomen hallitus, viranomaiset ja Syöpäjärjestöt tekevät uusia linjauksia ja rajoitustoimenpiteitä koronaepidemiatilanteen muuttuessa.