Siirry suoraan sisältöön

Syöpäjärjestöjen vertaistukijakoulutus verkossa syksyllä 2024

Sinä, joka olet sairastanut syövän tai sinulla on kokemus läheisenä syöpään sairastuneen rinnalla. Tule mukaan antoisaan vapaaehtoistoimintaan vertaistukijaksi!

Syöpäjärjestöt hakee uusia vapaaehtoisia vertaistukitoimintaan ja järjestää koulutuksen verkossa. Voit hakea koulutukseen, mikäli hoitojen päättymisestä on kulunut vähintään 1-2 vuotta ja koet, että sinulla on voimavaroja tukea toista. Koulutus toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 10 hlöä.

Koulutuksen kesto?
Koulutus toteutuu kokonaan verkossa ja kestää kuukauden. Koulutukseen sisältyy neljä verkkotapaamista sekä lisäksi itsenäistä työskentelyä Pedanet -verkkoalustalla.

Syksyn koulutuksen verkkotapaamiset: 3.9, 10.9, 17.9 ja 24.9.24 klo 17-19.

Mitä koulutus edellyttää?
Osallistujana sitoudut kaikkiin verkkotapaamisiin sekä varaavan aikaa itsenäiseen työskentelyyn verkkoalustalla. Osallistuaksesi tarvitset tietokoneen verkkoyhteydellä, mikrofonin ja kameran. Teknisiin haasteisiin ja Pedanetin käyttöön on saatavilla opastusta.

Mitä saan koulutuksesta?
Koulutuksen jälkeen voit toimia merkityksellisessä vapaaehtoistehtävässä vertaistukijana Syöpäjärjestöissä. Koulutus vastaa sisällöltään 1 opintopistettä. Koulutuksesta ja vertaistukijana toimimisesta saat myös todistuksen. Syöpäjärjestöt tarjoaa vapaaehtoisilleen säännöllisesti toiminnanohjausta, täydennyskoulutuksia sekä virkistystapahtumia. Tervetuloa joukkoon mukaan!

Hae vertaistukijakoulutukseen mukaan Keski-Suomen Syöpäyhdistyksen kautta 7.8 mennessä. Lisätietoja asiasta antaa Tiina Julin 050-591418, tiina.julin@kessy.fi

Huomioithan, että toimisto on suljettuna 8.-28.7. välisen ajan.