Vuoden 2021 Roosa nauhat myynnissä yhdistyksellä

vuoden 2021 roosa nauhaEva Wahlström suunnitteli Roosa nauhan – Keräyksellä tuetaan kaikkia syöpään sairastuneita

Eva Wahlström: ”Kunnianosoitus elämälle”

Tämän vuoden Roosa nauhan suunnittelija pitää hienona sitä, että saa olla mukana keräyksessä.

– Roosa nauha on kunnianosoitus elämälle. Varoja kerätään kaikkien syöpien tutkimukseen ja toivon, että saamme tänä vuonna yhä useamman mukaan keräykseen, Eva Wahlström sanoo tiedotteessa.

Uusi Roosa nauha on maaliroiskeineen värikäs ja räiskyvä.

– Tämän vuoden nauha edustaa rajattomuutta ja rajojen ylittämistä. Rapatessa roiskuu ja saa roiskuakin. Rajattomuus edustaa minulle rohkeutta ylittää rajoja, Wahlström sanoo.

Hän on itsekin rohkea rajojen rikkoja. Ammattinyrkkeilyn maailmanmestari on aiemmin valmistunut kaluste- ja tilasuunnittelijaksi Aalto-yliopistosta sekä opiskelee nyt nykymuotoilua samassa yliopistossa.

Hän löysi itsestään halun nähdä elämän rajattomuus myös taiteen kautta. Wahlström on suunnitellut rintanauhan lisäksi myös uuden Roosa nauha -rannekkeen.

Ostamalla nauhan Keski-Suomen Syöpäyhdistykseltä, tuet paikallista toimintaa syöpäpotilaiden hyväksi. Nauhan hinta 4,00 €

Roosa nauha 2021 kampanjavideo