Siirry suoraan sisältöön

Kuvia Pihtiputaan kerhon tapahtumista

Lentopallon naisten Mestaruusliigassa 20:tätä kautta pelaava Pihtiputaan LiigaPloki on jo viidettä kertaa mukana Roosa nauhakeräyksessä. Joukkue haluaa tukea Suomen syöpäkeräystutkimusta pelaamalla Roosa nauhoilla pelipaidoissa. Kuvassa on LiigaPloki aloittamassa uutta liigakautta Roosa nauhoilla varustetuilla paidoilla.

 

Pihtiputaalainen LiigaPloki -seura on hankkinut Roosa nauhat joukkueelle jo useana vuonna peräkkäin.
Kuvassa naislentopallojoukkueen LiigaPlokin tuuletukset tämän kauden ensimmäisestä mestaruusliiga ottelusta, jonka
Liigaploki voitti suoraan kolmessa erässä (3-0). Pelaajilla komeilee rinnassa Roosa nauhat ja asenne kertoo saman kuin tämän vuoden kampanjan sanoma: ”Rajat eivät ole meitä varten!”

Kiitos LiigaPloki ja tsemppiä kauden peleihin!

LiigaPlokin pelaajia

Kuva Jari Kotka

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuvia kevään 2021 kokoontumisesta Rantaraitin laavulle. Illan aikana paistoimme nuotiossa makkaraa ja kuunntelimme joutsenten kutsuhuutoja toisilleen kun ne sinäkin keväänä saapuivat Putaanlahdelle pesimään. 

nuotio palaa laavulla

 

laavu ja järvi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuvia vuoden 2020 elokuun Hyvinvointipäivältä Suvannonlahdessa. Runsas tarjoilu maistui osallistujille hyvin. Me lauloimme yhdessä tuttuja lauluja ja kuuntelimme tarkkaavaisesti neuvontahoitajan puhetta ja kyselimme innokkaasti mieltämme askarruttavista asioista. Tilaisuudessa oli mahdollisuus myös saunoa ja uida ja ottaa itselleen vaikkapa kasvohoito. 2 naista tarjoilee kahvia

kahvipöydän herkkuja