Siirry suoraan sisältöön

Vielä voi ilmoittautua vahvistavalle retkelle Päijänteen saareen

Haluatko viettää pari huoletonta kesäpäivää luonnon helmassa ja vahvistua elämässäsi syöpädiagnoosin jälkeen? Jäsenillemme se voi tänä kesänä olla mahdollista Vahvistu syöpädiagnoosin jälkeen -tapahtumassa.

Hakuaikaa on jatkettu 7.8.2020 saakka.  Täytä ilmoittautumislomake

Tellervo Edessalon säätiö tarjoaa Keski-Suomen Syöpäyhdistyksen jäsenille Päijänteen Edessalon saaressa kaksi samansisältöistä 2 – 3 päivän virkistävä ja kuntouttava tapahtumaa.

Kummankin tapahtuman ohjatuissa osuuksissa hyödynnetään ratkaisukeskeisiä, positiivisen psykologian menetelmiä. Tavoitteena on siirtää kuntoutujan ajatus-, tunne- ja toimintamaailmaa kohti myönteistä. Ohjelma tavoite on voimaannuttaa jokaista hänen omista lähtökohdistaan. Virkistäytymisosiot sisältävät luonnosta nauttimista, saunomista, uimista, makkaranpaistoa iltanuotiolla sekä verkostoitumista ja kokemusten jakamista yhdessä toisten osallistujien kanssa.

Valmentaja-kouluttajana tapahtumissa toimii Mari Sarajärvi, joka on monipuolinen ihmismielen asiantuntija: positiivisen psykologian asiantuntija, life coach, NLP-practitioner ja kokonaisvaltainen rentoutusohjaaja sekä lakimies. Sarajärvi on ohjannut ja valmentanut erilaisia ryhmiä usean vuoden ajan.

Valmentaja-kouluttaja haastattelee hakijat ennakolta ohjelman suuntaamista varten.

Kuhunkin ryhmään otetaan maksimissaan 10 henkilöä.

Lähtöpaikka on Jämsän keskustassa S-marketin piha. Paluu tapahtuu samaan paikkaan. Lähdön ja paluun välinen tapahtuma on osallistujalle ilmainen.

Mikäli syöpäsairautesi on vielä akuutissa hoitovaiheessa, koronariskin takia tapahtuma ei sovellu sinulle. Osallistuminen ei sovi myöskään liikuntarajoitteisille veneeseen siirtymisten ja maaston vaikeakulkuisuuden vuoksi. Jalan kuljettavaa polkua rannasta päätalolle on noin 300 metriä.

Koronatilanne saattaa aiheuttaa muutoksia ohjelmaan. Järjestämisessä noudatetaan aina valtioneuvoston sen hetkisiä ohjeita.

Tapahtumaryhmät

–       22. – 23.8.2020 (la-aamu – su-iltapäivä)

–       3. – 5.9.2020 (to-ilta – la-aamu)

Tutustu tapahtumaan